Active Promoting

Sales, Promotion, Marketing, Travel Retail Specialist

Cases

 

 

2008 bad Maxxium oss att hjälpa till med marknadsföringen av de då nya produkterna Black Grouse och Snow Grouse. Försäljningen gick över förväntan av speciellt Black Grouse. Då kan man tro att försäljningen av vanlig Famous Grouse sjönk på grund av framgången med Black Grouse och Snow Grouse. Faktum är att vanlig Famous Grouse ökade sin popularitet. Varumärket har vi fått fortsatt förtroende att vårda. Detta är vi mycket stolta och glada över!

 

 

 

På linjen mellan Helsingfors och Tallinn representerade vi Amkas viner på fartyget MS Nordlandia. Försäljningen av vinerna gick över förväntan. Estimatet slogs gång på gång och vi kunde ha sålt ännu mera om inte varorna hade tagit slut i lagret. Vi nöjer oss inte med att sälja det som finns på butikshyllan! Vi vill sälja pallvis!

 

 

 

Porto Barros är en annan succè som vi arbetade med under några år. Detta för oss i Norden okända portvin blev en försäljningsframgång på Eckerö koncernens fartyg. Som alltid ville vi inte bara visa upp produkten. Vi ville också sälja så mycket som möjligt.

 

 

Läs mer under Partners om vilka fler företag och produkter vi har haft haft förmånen att arbeta med.

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)