Active Promoting

Sales, Promotion, Marketing, Travel Retail Specialist

Cases

/maxxium.jpg

 

Vuonna 2008 pyysi Maxxium meitä auttamaan tuolloin uusien tuotteiden Black Grousen ja Snow Grousen myynnissä. Erityisesti Black Grousen myynti ylitti odotukset. Voisi luulla, että tavallisen Famous Grousen myynti laski Black Grousen ja Snow Grousen menestyksen takia. Tosiasiassa tavallisen Famous Grousen suosio kasvoi. Meihin on luotettu jatkossakin tavaramerkin menekin edistämisessä. Tästä olemme hyvin ylpeitä ja iloisia!

 

/amka.jpg

Helsinki-Tallinna linjalla edustimme Amkan viinejä MS Nordlandialla. Viinien myynti ylitti odotukset. Arviot ylitettiin kerta kerran jälkeen, ja olisimme myyneet enemmänkin, elleivät tuotteet olisi loppuneet varastosta. Me emme tyydy myyymään vain sitä, mitä on hyllyillä! Me haluamme myydä lavakaupalla!

 

/barros.jpg

Porto Barros on toinen menestys, jonka parissa työskentelimme muutaman vuoden ajan. Tästä meille Pohjolassa tuntemattomasta portviinistä tuli myyntimenestys Eckerö-yhtiön laivoilla. Kuten aina emme halunneet vain esitellä tuotetta. Halusimme myös myydä niin paljon kuin mahdollista.

 

Lue lisää kohdasta Partners, minkä muiden yritysten ja tuotteiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä.

 

 

Palvelut Uutiset Kuvagalleria  Partners  Cases Yhtestiedot

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)