Active Promoting

Sales, Promotion, Marketing, Travel Retail Specialist

Uutisia

 

Vuonna 2015 meillä oli hyvin onnistunut kampanja The Famous Grousella Tallink Siljalla. Meillä oli myös kunnia edustaa Courvoisier Cognacia Tallink Siljalla. Vuoden aikana edustimme myös Aperolia ja Camparia Ms Birka Stockholmilla, Ms Eckeröllä ja Ms Finlandialla.

Vuonna 2014 myimme The Famous Grousea Tallink Siljan aluksilla. Meillä oli myös onnistunut kampanja Courvoisier Cognacilla Tallink Siljalla.

Aiempina vuosina meillä on ennen joulua ja uuttavuotta ollut menestyksekkäitä kampanjoita Rémy Martinilla Tallink Siljalla. Marras- ja joulukuu ovat erinomaista konjakinmyyntiaikaa, vaikka olemme huomanneetkin, että konjakki käy erittäin hyvin kaupaksi kautta vuoden.

Edustimme myös aiempina vuosina kuukausittain Livikoa Tallink Siljalla. Livikon tuotteet houkuttelivat monia ostoksiin. Vana Tallinnista tuli hyvin suosittu, ja se myytiin usein loppuun. Tuote oli monille ruotsalaisille uusi tuttavuus.

Useina vuosina tarjosimme matkustajille Xantèa, Arulaa ja Renault Cognacia Tallink Siljalla monissa suurissa kampanjoissa. Altian maukkaat juomat saivat kuluttajien suuren suosion.

Monina vuosina myimme myös Porto Barrosia Eckerö-yhtiön laivoilla. Tästä tuntemattomasta portviinistä tuli pian myyntimenestys. Tästä voi lukea lisää kohdasta cases.

 

 

Palvelut Uutiset Kuvagalleria  Partners  Cases Yhtestiedot

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)