Active Promoting

Sales, Promotion, Marketing, Travel Retail Specialist

Nyheter

 

2018 Just nu arbetar vi med en stor kampanj med The Famous Grouse

 

2017 Vi arbetar just nu med en stor kampanj med The Famous Grouse.  

 

 

2016 har ännu en gång fört med sig framgångsrika kampanjer. Vi har hjälpt till med att introducera nyheterna Famous Smokey Black och Famous Mellow Gold ombord på Tallink Silja. Vi har även jobbat med att marknadsföra Courvoisier Cognac ombord på Tallink Silja.

 

Under 2015 hade vi ombord på Tallink Silja en mycket lyckad kampanj för The Famous Grouse. Vi hade även äran att få representera Courvoisier Cognac ombord på Tallink Silja. Under året arbetade vi även med Aperol och Campari ombord på Ms Birka Stockholm, MS Eckerö och MS Finlandia.

 

Under 2014 sålde vi The Famous Grouse ombord på Tallink Siljas Fartyg. Vi hade även en lyckad kampanj med Courvoisier Cognac ombord på Tallink Silja.

 

Tidigare år har vi även haft framgångsrika kampanjer inför jul och nyår med Rémy Martin ombord på Tallink Silja. Tiden November och December är en ypperlig tid för cognac även om vi har insett att cognac fungerar väldigt bra att sälja alla tider på året.

 

Vi hade även tidigare år representation månatligen av Liviko produkter ombord på Tallink Silja. Produkterna från Liviko lockade många till inköp. Vana Tallinn blev mycket populär och sålde ofta slut. Produkten var för många svenskar en okänd produkt.

 

Under flera år bjöd vi resenärerna på Xantè, Amarula och Renault Cognac ombord på Tallink Silja i flera stora kampanjer. De välsmakande dryckerna från Altia uppskattades verkligen av konsumenterna.

 

Under flera år sålde vi också Porto Barros ombord på Eckerö koncernens fartyg. Detta okända portvin blev snabbt en storsäljare. Detta kan man läsa mer om under cases.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)