Active Promoting

Sales, Promotion, Marketing, Travel Retail Specialist

Palvelut

 

Meillä on 10 vuoden kokemus eri tuotteiden markkinoinnista. Active Promoting on tarkoitettu teille, jotka haluatte, että myynti lisääntyy heti ensimmäisestä päivästä. Travel retail –sektorilla olemme erityisen taitavia ja perehtyneitä, mutta edustamme teitä myös messuilla ja kauppakeskuksissa.

 

Tarjoamme teille kielitaitoisia konsulentteja,  joiden järjestämien  maistelutilaisuuksien avulla yrityksenne myynti lisääntyy. Hoidamme kaiken henkilökunnan rekrytoinnista ja koulutuksesta lähtien, jotta tavaramerkeillenne saadaan paras  näkyvyys markkinoilla. Kaikki mahdollinen tehdään, jotta varmistamme hyvän myyntituloksen lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Motivaatiomme  hyvän tuloksen saavuttamiseksi on aina kohdallaan!

Miljoonat ihmiset vuosien mittaan ovat saaneet maistaa tuotteita, joita edustamme. Samalla on myös kerrottu hyviä syitä,  miksi heidän kannattaa ostaa kyseinen tuote. Aloittamisvuodestamme 2015 olemme työskennelleet monien tunnettujen merkien parissa. Edustamme mielellämme myös uutuustuotteita.

Tarjoamme yrityksellenne asiantuntemusta seuraavilla alueilla:

                      PR ja viestintä

                      Tuote-esittely

                      Kampanjasuunnittelu

                      Kampanja-analyysi

 

Palvelut Uutiset Kuvagalleria  Partners  Cases Yhtestiedot

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)